top of page

Een snoezelruimte

Zes februari 2020 was de eerste dag van ons werkbezoek bij EÇADEM, het was fantastisch om iedereen te leren kennen , ook hebben we heel veel met elkaar gepraat over de verschillen en de gelijkenissen over de gezamenlijke liefde voor mensen met een beperking en over wat wij voor hun kunnen betekenen.

Het bezoek was voor ons erg indrukwekkend, het heeft ons ontzettend ontroerd, geraakt tot in het diepst van ons hart maar vooral ontzettend geïnspireerd en gemotiveerd!

Aangezien we echt de ruimte kregen om ook met de cliënten te werken, gaf dit ons ook de mogelijkheid om werkelijk te ervaren waar de meeste behoefte ligt. Er is behoefte aan zoveel, van kennis tot materiaal.De grootste behoefte is echter een ontspanningsruimte 

De ruimte om dit te creëren is er maar deze ruimte is op dit moment niet toegankelijk voor iedereen, en ook dat vinden wij erg belangrijk!! En dit is mogelijk door van een trap een helling te maken. Dus we gaan voor de realisatie van een rolstoel toegankelijke snoezelruimte!!

snoezel.jpg
bottom of page